Biznesmeni nga Radusha donacion shkollës së fshatit dhe spitalit të Tetovës

Biznesmeni shqiptarë nga Radusha e Shkupit, Besar Iseni, që është pronar i restoranteve ‘Amic’ në Drezden të Gjermanisë, dhuron donacion për shkakë të situatës së rënduar me viusin Korona. Ai ka bërë një donacion pej 1200  maska për përdorim të përhershēm dhe 1200 palë doreza për Spitalin Shtetërorē të Tetovës.

Donacion është dorëzuar edhe Shkolës Fillore në Radushë ‘Faik Konica’, 200 maska për përdorim të përhershëm dhe 200 palē dorëza për nxënësit dhe të punsuarit në  Shkollë.

100 maska dhe 100 dorëza për Stacionin Policorë në Saraj të Komunës Sarajit, janë dhënë donacion.