Agim Veliu dërgohet në spital, pasi shikon në emision Albin Kurtin

Agim Veliu del të jetë viktima e parë e koronavirusit në Kosovë në kuadër të shkarkimeve të qeverisë.

Click Here!
Find Emision Here!

Prej sot, më ai nuk është ministër i Qeverisë e as kryetar i Podujevës, por vetëm një nënkryetar i thjeshtë i LDK-së.

Shkak për këtë po del të jetë koronavirusi në Kosovë.

Kurti e ka shkarkuar Veliun nga Qeveria, pasi që i njëjti ka shpërndar ë panik duke thënë se koronavirusi është një flamë e rrezikshme që po mytke njerëz.

Duke ditur se nuk ka pasur pretekst tjetër dhe se shkarkimi i Veliut ka mundur të vinte vetëm pas ardhjes së Koronavirusit, mund të konstatojmë se në një formë ai është viktima e parë e kësaj sëmundje, fatmirësisht pa pasoja fatale.

Kurti ka thënë se Veliut do t’ia gjej një pozitë tjetër në Qeveri, e ajo është “zyrtar për fotokopje”, por ka thënë se paraprakisht duhet t’i heqë mustaqet për shkak të rregullave protokollare.

Kjo është krejt në kuadër të 1 prillit(ditës së shakasë) që kemi zgjedhur personazh të ditës Agim Veliu.