BESA : Nuk jemi të përçarë

Abdush Demiri gjatë një bisede telefonike për News33 hodhi poshtë të gjitha dyshimet që në partinë e tyre ka përçarje, pas lajmit të publikuar ‘Ndarje në BESA: Kasami ‘po’ ofertës së ASH-së, Hoxha dhe Rexhepi ‘jo’ koalicionit’.
Ai i mohoi lajmet që të publikuara ditë më parë në disa mediume dhe me plotë bindje tha që jemi të bashkuar dhe janë unik dhe gjithë ato lajme janë spekulime të kulluara.
Siç dihet, sot përfundon edhe afati nga oferta e Aleancës për Shqiptarët drejtuar Lëvizjes BESA dhe Alternativës për koalicionin trepalësh./news33.tv