Bes Kallaku me dedikim romantik pranë fotos ku shfaqen Xhensila me vajzën

Bes Kallaku ka bërë një dedikim romantik.

Bes Kallaku tani i ka dy femra të rëndësishme në jetën e tij, shkruan lajmi.net.

Ai gjithmonë është treguar romantik me publikimin e fotografive ku shkruan fjalë zemre për Xhensilën por tani dashurinë dhe shprehjet e tilla po i ndanë në dy pjesë.

Tani nuk është një por dy persona të rëndësishme në jetën e Bes Kallakut. Janë Xhensila dhe vajza e tyre Ajka.

E pikërisht për të dyja e ka bërë dedikimin romantik pranë publikimit të një fotografie.

“Rreze dielli je per mua veten Ti!”, ka shkruar ai pranë fotos në të cilën shihet Xhensila me vajzën.