Familjarët e të ndjerës Dëbora Qerimi Xhambazi flasin për her të parë në media (VIDEO)

Familja e Dëbora Qerimi Xhambazi , e cila vdiq gjatë një prerje cezariane në Spitalin Sante Plus janë të  pakënaqur me mënyrën e trajtimit të procesit nga institucionet, raportet mjeko-ligjore për vdekjen e nënës si dhe foshnjës së mbetur përgjithmonë me dëmtimi të trurit.

Dëbora Qerimi Xhambazi, e cila studimet i kishte mbaruar në Prishtinë dhe punonte në profesionin e saj në Kërcovë, ishte në fazën e lindjes së foshnjes së saj të parë.

Lindja u komplikua pas marrjes së anestetikut, gjë që i shkaktoi asaj probleme me frymëmarrjes dhe më pas ndërpreje të punës së zemrës dhe vdekje më 18 Janarë 2018.

Rasti ende zvaritet nëpër institucione.

Flasin për her të parë familjarët që ende kërkojn drejtësi duke paralajmëruar dhe protesta

VIDEO:

/NOVATV.MK