Bekim Qoku porosi partive: Pse nuk keni ngritur padi ndaj Ramiz Merkos?

Aktivisti politik, Bekim Qoku përmes një postimi në rrjetet sociale ka nënvizuar se partitë politike, përpara se të hedhin kritika e akuza virtuale ndaj Ramiz Merkos dhe BDI-së, të na thonë njëherë se sa padi penale kanë depozituar konkretisht pranë prokurorisë lokale apo republikane.

“Partitë politike, përpara se të hedhin kritika e akuza virtuale ndaj Ramiz Merkos dhe BDI-së, të na thonë njëherë se sa padi penale kanë depozituar konkretisht pranë prokurorisë lokale apo republikane.

Sa di unë, ASH ka bërë vetëm një përpjekje në 2017 të deponojë parregullësi me godinën e Universitetit të Merkos, që nuk u pranua nga prokuroria, por kaq. Asnjë tentativë tjetër, nga asnjë parti tjetër, kurrë. Vetëm llafe, vetëm postime nëpër rrjete sociale”, thekson Qoku.(INA)