BE me paketë “antikovid” 530 milionë euro, përjashton vetëm Maqedoninë dhe Kosovën?! (Foto)

Komisionerja evropiane Ursula Von Der Lyen ka promovuar pakon antikovid në vlerë prej 530 milionë eurove, ku vec vendeve të BE-së, janë përfshi edhe vdenet e rajonit. Në postimin e saj në tuiter, komisionerja Lyen nuk ka përfshi Maqedoninë e Veriut dhe Kosovën. A bëhet fjalë për lëshim, ose diçka tjetër pritet të shohim.