BDI na paska dal me sloganin “Ai po vjen”, e hajde de…!

Shkruan: Naser Pajaziti

BDI tani paska dal me një slogan “Ai po vjen”, medemek po vjen kryeministri shqiptar⁉️

Marketing dhe PR qendrash tregtare apo të stilit të fletushkave të marketeve!

Kështu ishte ajo ❓ misterioze e
“Agjendës së Gjelbërt”, e që dihet se çfarë pritjesh e impakti kishte.

Ky PR është total demode.

Populli do diçka tjetër, si bëjnë përshtypje këso ëndrra syçelë “babadimri po na vjen”!

Populli e do Luizin 😂😂😂 ose sheh Netflix!

Natën