BDI dega Butel zgjedh kryesinë e ngushtë, ja emrat

Kryesia e Degës Butel më 07.12.2019 mbajti mbledhjen e radhës ku zgjodhi Halide Palloshi dhe Veton Gavazi për nënkryetarë të Degës Butel. Suksese” – shprehen nga Kryesia e degës së Butelit