Bastisje për drogë në Manastir, një i arrestuar

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme, respektivisht rreth orës 21:00 në rrugën “PRILEPSKA” policia ka arrestuar 23-vjeçarin I.Ll. nga Manastiri. Policia fillimisht ka gjetur marijuhanë, kurse me urdhër të Gjykatës gjatë bastisjes në shtëpinë e tij është gjetur sasi shtesë e mrijuhanës, para dhe peshore digjitale.