Pas ndarjes nga Melinda, Bill Gates merr propozim për martesë nga këngëtarja serbe

Dhe, menjëherë pas lajmit për ndarje, drejt Bill Gates kanë nisur oferta të reja, shkruan lajmi.net.

Ishte këngëtarja serbe e cila ka bërë një reagim pas ndarjes së tij, madje ajo edhe i ka bërë një propozim.

Përmes rrjetit social Instagram, Neda Ukraden, këngëtarja serbe 70 vjeçare i ka bërë propozim për martesë.

“Dua që të plakemi së bashku”, ka shkruar në koment Ukraden.

Ndryshe, Bill dhe Melinda po i vazhdojnë procedurat për ndarjen e pasurisë.