Bashkë me Agim Krasniqin është arratisur edhe një shok i tij, ja kush është ai

Agim Krasniqi dhe Sehad Ramadani janë zyrtarisht të arratisur që prej ditës së djeshme.

Drejtori i bùrgut të Stipit, Miki Todorov i tha MIA këtë pasdite se Krasniqi dhe Ramadani nuk raportuan në bùrgun e Shtipit pas një mungese të fundjavës, dhe sipas ligjit, ata u njoftuan nga Administrata e Sanksioneve, gjykata dhe policia pas 48 orësh përcjell news33.tv, raporton MIA

Dy personat nga shtatori 2017 përdorin pushime të rregullta fundjava, pushime dhe kanë një shëtitje të lirë 7 orë rreth qytetit. Deri më tani ata janë kthyer rregullisht dhe ne nuk kemi asnjë të dhënë, d mth ne nuk kishim dyshime se ata nuk do të ktheheshin pas kësaj fundjave, tha Todorov.

Krasniqi dhe Ramadani janë pjesë e “Grupit Kondovo” të cilët janë akuzuar për kr ime të “shoqatës kr iminale”, “rrëmbim” dhe “zhvatje”.

Krasniqi dhe Ramadani secili janë dënuar me 15 vjet bùrg, dhe të dy kanë vuajtur 12 vjet bùrg, me tre vjet të tjerë për të përfunduar dënimin.