Barazim i ri i Shkupit në miqësore, 0-0 me Dritën

Sot Shkupi dhe Drita nga Gjilani luajtën pa gola në miqësoren e zhvilluar në Shkup.

Kjo është miqësorja e dytë e Shkupit pa gola, pas atij barazimi me Flamurtarin e Prishtinës.