Bangladeshi premton ndihma për prostitutat, a do të bëhet edhe Maqedonia si Bangladeshi?

Në lajmet e fundit që u publikuan ditëve të fundit qeveria e Bangladeshit premtoi ndihmë në saje të masave për zbutjen e pasojave ekonomike të krizës së shkaktuar nga pandemia e Covid 19 edhe punëtorëve të seksit të regjistruara në atë shtet aziatik me shumicë myslimane. Nga ana tjetër Sulejman ef.Rexhepi kryetar i BFI në Maqedoninë e veriut dje para mediave kishte një kërcënim ndaj qeverisë aty se do e bëjë Bangladesh?! Nga ju kujtua lidhja dhe përmendja e Bangladeshit dhe puntoreve të seksit një udhëheqësi fetar dhe pse ky krahasim ia lëmë vet opinionit ta gjejë.

(Autogoli është rubrikë për humor dhe satirë politiko-ekonomike)