Babai vjen nga Austria për ta kërkuar djalin, asnjë shenjë nga kumanovari që ra në Vardar

Kaluan dy ditë dhe akoma nuk ka asnjë shenjë të 22 vjeçarit nga Kumanova që ra në veturë në lumin Vardar.

Babai i të riut nga ardhur nga Austria pasi mori vesh për zhdukjen e të birit, por  nuk është i kënaqur nga institucionet kompetente që po vijojnë kërkimet.