Babai ia ndaloj Tunes këtë gjë

Është një ndër këngëtaret më të preferuara, me hite tejet të suksesshme dhe shumë të dashura për veshët e dëgjuesit shqiptar.

Ajo, tregon hobin e saj, i cili është në një farë mënyre i trashëguar nga i ati.

“E dua sportin dhe mundohem të bëj palestër rregullisht. I dua në veçanti sportet luftarake dhe shpeshherë mendoj se, nëse nuk do të isha këngëtare, do të vazhdoja të merresha me karate dhe ndoshta do të kisha sukseset e babait tim”, – përfundon Tuna.