ASh-AAA në Çair fillon fushatën zgjedhore

Koalicioni opozitar Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa nga Çairi do të fillojnë fushatën zgjedhore.

Tubimi do të fillojë në ora 19.

Fushatën ky koalicion do ta përfundojë në Tetovë./TV21