Asgjë dramatike në matjet e fundit para luftës Khabib – Gaethje

Nuk ka pasur asgjë dramatike gjatë matjeve të fundit të Khabib Nurmagomedov dhe Justin Gaethje, para luftës së tyre për titullin UFC 254.

Khabib dukej jashtëzakonisht i lehtësuar kur spikeri lexoi peshën e tij.Kampioni vuri duart në fytyrën e tij, duke qenë mirënjohës se pjesë më e vështirë tani i përket të kaluarës, dhe ngjarja kryesore ka marrë dritën e gjelbër.Edhe Gathje dukej në formë të mirë, që tregoi muskujt në skenë.UFC ishin të shqetësuar se një nga garuesit e tyre mund të mos ishte në gjendje të luftonte, dhe angazhuan Michael Chandler si zëvendësues të mundshëm.Chandler gjithashtu bëri matje, kështu që për çfarëdo arsye Khabib dhe Gaethje nuk do të ishin në gjendje për meçin e së shtunës, ai do të ishte aty për ndërhyrje.