Arta Nitaj: Koka mirë me dal me festu qe nuk po bëhet luftë në Dubai

Pas dekalrates se Trump që tha se nuk do t’iu përgjigjet sulmeve të Iranit, ka reaguar Arta Nitaj.

“Koka mirë me dal me festu qe spo bëhet luftë në Dubai “, ka shkruar ajo. Kujtojmë se aktorja shpesh herë viziton Dubain dhe nga atje me ndjekësit ndan foto të ndryshme.

Duket se ai vend është i preferuari i saj për pushime.