Arsimtari nga Tetova me lot në sy përcolli nxënësin për në Gjermani!

Vazhdon largimi i shqiptarëve nga trojet e veta. Kjo dukuri është kaq alarmante dhe ka ulur ndjeshëm edhe numrin e nxënësve nëpër shkollat tona. Ja se çka shkruan një arsimtar nga Tetova, Bujamin Salija, i cili u nda nga nxënësi i tij, i cili u largua për në Gjermani:

“Sot me lotë në sy u përshëndeta me Amarin-nxënësi i klasës 8’të na ikë në Gjermani ç’të them fjalët janë të tepërta. Rrugë të mbarë dhe Zoti ta lehtësoftë këtë rrugë kuptohet që nuk je i vetëm ka edhe qindra Shqiptarë nxënës që marrin rrugën e gurbetit. Është një ndarje e dhimbshme është e dyta herë që e përjetoi diçka të tillë, dhe qoftë e fundit kësi llojë ndarje.”

Sot me lotë në sy u përshëndeta me Amarin-nxënësi i klasës 8'të na ikë në Gjermani ç'të them fjalët janë të tepërta….

Posted by Bujamin Salija on Wednesday, December 4, 2019