Zaev: Angjushev do të largohet bashkë me mua

I pyetur rreth dorëheqjes së zv/ kryeministrit për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, kryeministri Zoran Zaev u përgjigj se Angjushev por dhe vetë ai do të largohen nga kjo qeveri me ardhjen e qeverisë teknike.

“Angjushev gjithsesi se ka paralajmëruar dorëheqjen e tij, sigurisht me Qeverinë teknike kur edhe Zaevi do të largohet do të largohet dhe ai”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.