Arrestohet vjedhësi në rrethinën e Strugës

Më datën 24.04.2022, në ora 14:40 minuta në rrugën lokale f. Veleshtë-f. Belicë e Poshtme, nëpunës policorë të Stacionit Policor Strugë e kanë privuar nga liria H.A. (56) nga Republika e Shipërisë. Ai është kapur gjatë kryerjes së vjedhjes në pikë për auto-pjesë. Sendet e vjedhura janë gjetur dhe i janë kthyer pronarit, kurse personi është arrestuar në stacion poicor. Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës, thuhet në komunikatën e MPB-së