Arrestohet një person në Shkup, kërkohej me urdhër-arrest qendror

Me datë 31.01.2023 në Shkup, zyrtarë policorë nga Sektori për Çështje Kriminale Gjorçe Petrov dhe Sektori për Çështje Kriminale Qendër Bit Pazar, e kanë arrestuar S.A.(42) nga Shkupi.

Ai ishte dënuar me një vit burg për veprën penale “vjedhje” nga neni 235 i Kodit Penal, ndërsa kërkohej me urdhër-arrest qendror kërkohej në bazë të urdhrit të Burgut të Idrizovës për arratisje nga burgu.