Arnold Schwarzenegger zemëroi fansat pasi u shfaq vetëm me video në “Arnold Sports Festival”

Arnold Schwarzenegger i zhgënjeu fansat pasi u shfaq vetëm përmes lidhjes me video në Festivalin e tij Sportiv Arnold në Birmingham NEC të dielën, shkruan Daily Mail.

Aktori, 74 vjeç, kishte premtuar më parë se do të ishte atje personalisht, para se të lëshonte një ditë para fillimit të ngjarjes, ku tha se ai ishte këshilluar nga mjeku që të tërhiqej për shkak të dëmtimit në këmbë, transmeton lajmi.net.

Disappointing: Arnold Schwarzenegger appeared only via video link at his own convention after revealing an injury stopped him from travelling to the UK... as fans were left fuming with the £84 fee

Mbajtësit e biletave të konventës së shitur mbetën të zemëruar pasi dhanë 84 £ për të parë ish-guvernatorin e Kalifornisë duke marrë pjesë në një pyetje dhe përgjigje.

On the mend: Arnold, 74, was spotted wearing a walking boot on his right foot while cycling through Los Angeles this week

“Jam shumë i mërzitur që nuk mund t’ia dal për shkak të gjendjes së këmbës”, ka shkruar ai në platformën e mediave sociale.

Apologetic: The actor had previously promised fans he would be there in person, before issuing a last-minute tweet on Thursday revealing he had been advised by his doctor to pull out

“Unë dëmtova këmbën, këmbën, viçin tim. Mjeku më tha të mos udhëtoja. Kështu që më vjen keq për këtë”.