Arifi: Investojmë në shkollat e tona për një arsim sa më cilësor

“Investojmë në shkollat e tona për një arsim sa më cilësor,

Në SH.F.K. ,,Kultura,, shkolla pereferike f.Vishticë pas vendosjes së nxemjes qëndrore vazhdon faza e rekonstruimit të dyshemes së klasave me ibercuk dhe vinfleks nëper të gjitha hapesirat e shkollës.

Pasi mori fund ngrohja me dru e koftorë, tani nga fotot po shihni se po merr fund edhe dyshemeja me dërrasa – patoz.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun: