Arbër, mos i lodhni shqiptarët me broçkulla kalamjshë, ua kanë lexuar letrën në xhep !

Sa gjynah, Arbër Ademi lavdëron partinë e tij se paska ,,asistuar,, në dhënien e trembëdhjetmijë SHTETËSIVE. Por çfarë duhet të thonë ato që dy dekada ju thonin se i furnizuan me shtetësi mbi 150.000 shqiptarë.
O i nderuar , E drejta e SHTETËSISË kudo në botë prëcaktohet me ligj ,nuk e japin askund në botë partitë politike Për çudi këtë e jepka vetëm partia jote, kjo është për të ardhur keq.
Partitë politike janë organizma për të krijuar politika publike për mirqënie të qytetarëve dhe kuptohet edhe ligj me standarde dhe PA DISKRIMINIME për SHTETËSINË .
Arbër mos i lodhni shqiptarët me broçkulla kalamajsh, ua kanë lexuar letrën në xhep !
(q.a)