Anulohet seanca për rastin “Lidhja Ndërkombëtare”, Boki 13 përsëri në spital!

Bojan Jovanovski-Boki 13 që nga dita e hënë është shtrirë sërish në spital, si pasojë seanca e sotme për rastin “Aleanca Ndërkombëtare” është anuluar.

Jovanovski edhe më parë ka qenë i hospitalizuar, por javën e kaluar ishte kthyer sërish në Burgun e Shutkës, ku ka kaluar vetëm dy ndërsa është khyer sërish në spital.

Seanca e radhës është caktuar për 28 tetor. Për rastin në fjalë dyshohen edhe Jasna Mandiç, Mile Jovanovski, Kristina Bllazhevska dhe Frosina Remenski.