Si dukej dikur dhe sot, Tayna ka një mesazh të rëndësishëm për të gjithë

Reperja e njohur shqiptare, Tayna, ka qenë e dashur për publikun që nga fillimet e para të karrierës dhe njësoj po vazhdon edhe sot.

Tayna ka ndryshuar edhe nga pamja mirëpo po e ruan ‘zjarrin’ e fëmijërisë akoma.

ishte vetë Tayna e cila e dha pikërisht këtë mesazh për ndjekësit e saj të shumtë nëpërmjet një imazhi të publikuar nga e kaluara dhe sot.

“Mbi të gjitha mos lejo moshën të të shuajë zjarrin e fëmijës që ke brenda vetes”, ka shkruar rep-artistja shqiptare.