Anëtari i ‘OTR’ ndez konfliktin, premton një video duke e rrahur Feron

Fero javën e kaluar kishte publikuar këngën ‘1 e keni’ një ‘diss’ ky të cilin ia ka kushtuar reperit shqiptar Noizy.

Edhe pse Noizy bënte thirrje për ta injoruar gjilanasin, duket se të një mëndi nuk janë anëtarët e tjerë ta labelit ‘OTR’.

Në një video të publikuar në Instagram nga reperi i këtij labeli Grof, ai thotë se kjo çështje nuk do të përfundojë në heshtje, dhe se do të sigurohet të ketë një video duke e rrahur Feron.