Almeda i bën dedikimin e bukur Tolgës për ditëlindje

Tolgahan Sayisman feston ditëlindjen.

Ditëlindja e Tolgahan Sayisman bëri bashkë familjen e tij dhe të Almeda Abazit.

Almeda publikoi një fotografi nv rrjete sociale, ku shihen e gjithë familja së bashku dhe me buzëqeshje në fytyrë.

Për ditëlindjen e bashkëshortit, ajo zgjodhi fjalët më të mira, duke shkruar “E lumtur që të kam, gëzuar ditëlindjen shpirti im”.

Kujtojmë se Almeda dhe Tolga janë prindër të një djali, të cilin e pagëzuan Efehan.