Ali Ahmeti thirr mbledhje të Kryesisë Qendrore

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e martë 10’dhjetor 2019, me fillim në ora 13:00 në selinë e BDI në Tetovë informon Tetova sot

Në mbledhje do të shqyrtohen kandidaturat për delegatë të Kongresit të katërt zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim, por duhet të miratohen edhe dokumentet e reja programore si dhe ndryshime thelbësore në Statutin partiak.