Aksident i rëndë në Gostivar, ndërron jetë njëri polic tjetri në gjendje kritike

Ndahet nga jeta njëri polic, tjetri në gjendje të ŕëndë

Aksidenti i sontëm në rrugën Tetovë Gostivar ka qenë me fatalitet për njërin nga policët, ndërsa tjetri është në gjendje të rëndë në Klinikën e Shkupit.

Sonte në autostradën Tetovë-Gostivar ka mdodhur një aksident ndërmjet dy veturave ku ka pasur edhe të lënduar, raporton Tetova1. Më pas policia ka shkruar në vendngjarje dhe ka parkuar veturën dhe ka ndezur sinjalizimin, por një veturë me shpejtësi të madhe ka goditur policët të cilët poashtimu kanë marrë lëndime trupore ku njëri ka ndruar jetë.