Ahmeti për Grupin e zjarrit: Zjarr i vogël

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti nga Gostivari ka dërguar porosi deri te Grupi i zjarrit të cilët ditë më parë mbajtën tubim në Shkup dhe kritikuan politikbërjen aktuale të BDI-së.

Ahmet e ka vlerësuar zjarr të vogël “Grupin e zjarrit”, transmeton TV21.