Xhaferi: Ahmeti është kryeshtylla e shtëpisë me themele të forta

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në tubimin e BDI-së në Gostivar ka reaguar ndaj deklaratave të Grupit të zjarrit të shprehura në tubimin në Shkup.

Xhaferi tha se BDI, si shtëpi ka një kryeshtyllë dhe ai është Ali Ahmeti. Sipas Xhaferit, kjo shtëpi ka themele të forta dhe nuk rrënohet lehtë.