Ahmeti në Likovë, mori pjesë në Akademinë për Lëvizjen kombëtare shqiptare

Loderi i BDI-së Ali Ahmeti sot morri pjesë në Akademinë e falenderimit për Lëvizjen kombëtare shqiptare në Kumanovë.

“Sot në Likovë mora pjesë në Akademinë e falenderimit për Lëvizjen kombëtare shqiptare, nën organizimin e shoqatës “Lëvizja”.

Me këto evenimente dhe përkujtime, ju përcjellim brezave të ri atdhedashurinë të cilën e kanë pasur veprimtarët e kombit shqiptar, të cilët nuk duhet harruar në asnjë moment”, u shpreh Ahmeti. (INA)