A do ta shesë Rolexin dhe Mercedesin reisi Sulejman Rexhepi për rrogat e hoxhallarëve?

Si mbarë vendi edheBFI është duke u përballë me probleme financiare shkaku i Koronavirusit, njoftojnë të punësuar në këtë institucion. Ata si rrugëdalje të mundshme nga situata që të mos ndodhë shkurtim i rrogave për të punësuarit dhe hoxhallarët e shohin shitjen e Rolexit të shtrenjtë të reisit, për të cilin kanë lexuar në mediume, por edhe Mercedesin zyrtar.
Ata propozojnë që Rexhepi të kërkon ndihmë edhr nga Ali Ahmeti e Musa Xhaferi, me të cilat shijonin darka luksoze.