4-vjeçari përdor gjuhën e shenjave për t’ua interpretuar filmin prindërve të tij shurdh-memec

Gabriel Toseland, në një video të siguruar nga një anëtar i familjes, fillon të bëjë me shenja dore, me qëllim që prindërit e tij, Abigail Britton dhe Conor Britton, të mos humbin asnjë pjesë, transmeton lajmi.net.

Një helikopter është afër aterimit në skenën e filmit, derisa vogëlushi fillon të interpretojë se çfarë po ndodh nëpërmjet shenjave të duarve.

Ndiqeni videon për të kuptuar më shumë.