Lëvizja Anti Bixhoz apel qytetarëve: Nuk kemi nevojë për zgjedhje, por …

Levizja Anti Bixhoz ka shprehur pakenaqesine dhe ka protestuar kunder perhapjes se kazinove qe kane mbir si kepurdhat pas shiut. Madje tanime kane mare vik tima jetera njerezish qe te shtyre nga varferia e skajshme kane provuar fatin ne keto kazamate zhvatese.

Nje qeveri impotente e shurdher dhe e verber u tregua e pazonja te meret me problemin ne fjale apo ndoshta ka interesat e veta dhe opozita e pa denje dhe e papergjegjshme per rolin e vet ne proceset demokratike nxisin edhe me fuqishem te ngrisim zerin qe si Levizje Anti Bixhoz te mos rime duarkryq por ti demaskojme dukurit negative te lulezimit te komarhaneve te amballazhuara nen siglen e lojrave te fatit.

Si Levizje Anti Bixhoz nuk do te heshtim dhe nuk do te amnestojme kurfar pushteti parti politike apo grupe interesash prandaj apelojme te qytetaret qe ti bojkotojne aktivitetet e subjektevje politike pjesemarese ne pushtetdhe pergjegjese per situaten e krijuar.
Te nderuar qytetar nuk kemi nevoj per zgjedhje por per nje qeveri qe di te beje ZGJIDHJE.