12 raste të reja me koronavirus në Shkodër

Një shifër e frikshme na vjen nga qyteti i Shkodrës ku nga 15 teste të bëra sot për Koronavirus kanë rezultuar 12 persona pozitiv.

Të gjithë janë pjesëtarë të familjes së dy rasteve të infektuara që dolën sëfundmi në lagjet Kiras dhe në Dobrac.

Nëse deri ditën e djeshme në qytet ishin vetëm 2 të infektuar, brenda pak orëve ky numër ka shkuar në 14.

Deri më tani në Shqipëri janë 277 raste të konfirmuara sipas të dhënave që ministria e Shëndetësisë i raporton çdo 24 orë dhe 16 viktima.