Zyrtari izraelit: Porti i ndihmës në Gaza do të koordinohet me Izraelin

Planet e ShBA-së për të ndërtuar një port në bregdetin e Gazës do të kryhen në koordinim me Izraelin, ka thënë një zyrtar izraelit.

Ai gjithashtu është shprehur se Izraeli e mirëpret dhe e mbështet plotësisht këtë propozim.

Ndërkohë, një zëdhënës i OKB-së tha se çdo ndihmë shtesë ishte e mirë, por transporti tokësor ishte më efektiv dhe duhet të hapeshin më shumë pika hyrëse.