”Zoki Vaksajn” – lojë me kryeministrin Zaev dhe vaksinën Pfizer (VIDEO)

Në aplikacionin që shërben për shkarkimin e aplikacioneve të ndryshme në smartfonë, “playstore” është paraqitur një lojë me emrin “Zoki Vaksajn”.

Loja që në vazhdimësi mban mbishkrimin “rruga drejt Bashkimit Evropian”, shihet se si kryeministri Zoran Zaev rrugëton drejt përmendoreve ku në prapavijë qëndron përmendorja e Aleksandërit të Madh në qendrën e Shkupit.

Në një moment paraqitet vaksina dhe kur e merr Zaevi atë thotë se është e kompanisë “Pfizer”./TV21