Zjarr në Sallën Universale në Shkup

Salla Universale, pasi kishte filluar procesin e renovimit disa kohë më parë, tani po përballet me flakën e dendur. Siç shihet edhe nga fotot e marra, struktura e çatisë është në flakë.

Ekipet e zjarrfikësve të Shkupit, si dhe automjetet e policisë janë në terren.

Deri më tani nuk ka informacione për persona të lënduar.