Zjarr në një shtëpi në Prilep, një person mbetet i vdekur

Sot më mesditë në fshatin Brailov të Prilepit, tani për tani për shkaqe të panjohura ka shpërthyer një zjarr në shtëpinë e J.T. i lindur në vitin 1981 nga fshati Brailov, nga plagët e marra i njëjti ka ndërruar jetë në vendngjarje. Vdekjen e ka konstatuar ekipi i Ndihmës së shpejtë.

Zjarri është shuar nga banorët lokal, derisa në vendngjarje hetim ka kryer edhe Prokuroi Publik dhe ekipi hetimor i Stacionit Policor të Prilepit.

Ditë më parë edhe në Lagjen e Shuto Orizarës shpërtheu zjarri në një shtëpi, ku për pasojë mbetën të vdekur dy fëmijë.