Zijadin Sela: Glauku u kthye aty ku e ka vendin

Urime Glaukut për zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, deputetëve dhe gjithë votuesve të Kosovës. Glauku u kthye aty edhe ku e ka vendin, në ballë të sfidave dhe të përgjegjësive institucionale të Kuvendit. Ne jemi thellë të bindur se ai këtë pozicion do ta ushtrojë me përgjegjësi të plotë në shërbim të Kuvendit, qytetarëve dhe shtetit të Kosovës. Ky hap le të jetë një fillim i mbarë drejt zgjedhjes së Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve të saja.