Zgjedhjet presidenciale në Kroaci, Vuçiq: Dreqi nuk më la rehat …

Presidenti i Serbisë pranoi këtë mëngjes se kishte ndjekur debatin e kandidatëve për president të Kroacisë.

Ai u tha gazetarëve se “dreqi nuk i dha paqe”, raportojnë mediat kroate.

“Dy nga gjashtë pyetjet themelore kishin të bënin me serbët ose çirilicën. Unë dëshiroja të shikoja profesionalisht. Mund t’ju tregoja se kë pashë në raundin e dytë dhe kush si fitues. Por nëse do ta bëja, unë do t’i lejoja të tjerët të afroheshin”, tha ai.

Ai thotë se ajo që dëgjoi gjatë debatit nuk ishte inkurajuese. Ai shtoi se në Serbi, nga 60 pyetjet, një mund të jetë në lidhje me situatën në rajon dhe asnjë për Kroacinë.