Zendeli: Për momentin nuk do të paraqesim nismë për interpelancën e Grubit

Lëvizja Besa për momentin nuk do të paraqesë iniciativë për interpelancën e zëvendëskryeministrit të parë në Qeveri, Artan Grubi, tha për MIA-n deputeti i kësaj partie, Fadil Zendeli.

Duke komentuar situatën në Kuvend, Zendeli dyshon se qeveria ka mazhorancën në Kuvend, duke thënë se partitë në pushtet po ia kalojnë fajin opozitës për këtë.

“Nuk ka një gjë të tillë për momentin, por nuk përjashtoj që në të ardhmen si parti opozitare të mos paraqesim interpelancë për ministrat e BDI-së dhe për qeverinë në përgjithësi”, tha Zendeli.