Zekolli: Sa ishte gjallë Rugova derdhte helm, sot qanë si “vajtojckë Zajazi”

Shkruan: Arsim Zekolli

“Patrioti laraman” qe derdhte helm ndaj Ibrahimit dhe Femiut, sot aktron vajtojcke Zajazi mbi varrin e tij. Se te ishte gjalle, as te dera oborrit nuk do te depertonte.

Per Hashimin dhe Kadriun, kendoj si bylbyl.
Per Ibrahimin mjaftojne lot krokodili.

* Status facebooku, marr nga profili fcb i ambasadorit Arsim Zekolli