Zekiri: Miratohet ligji, shlyhen mbi 10 milion euro borxhe dhe kamata të qytetarëve

Më në fund Kuvendi ka miratuar ligjin për shlyerjen e kamatave dhe riprogramimin e borxheve që qytetarët kanë pasur ndaj ndërmarjeve publike. Me këtë vendim, të cilin e ka kumtuar në Facebook deputeti i shumicës, Muhamed Zekiri, qytetarëve ju falen 10milion euro borxhe dhe kamata.

“Sapo votuam ligjin per shlyerjen e kamatave dhe reprogramimin e borxheve te qytetareve ndaj ndermarjeve publike deri ne dhjetor te vitit 2017!
Mbi 10 milion euro borxhe te qytetareve do te shlyhen! #NeRrugeTeDrejte!”, ka shkruar Zekiri në profilin e tij në Facebook.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159751522584466&id=789364465&sfnsn=mo