Zejd Rexhepi: Ora policore duhet hequr tërësisht

Duke folur për orën policore e cila është ende në fuqi, Zejd Rexhepi nga Alternativa tha se ai është që të hiqet ajo, dhe se fokusi duhet të vihet në respektimin e masave tjera.

“Duhet të vazhdojmë të bëjmë fushatë që qytetarët të kenë respekt ndaj distancës njerëzore, ndaj shëndetit personal, për shëndetin e tjerëve. Nuk mjafton që të rim në shtëpi dhe në momentin kur kemi disa orë të lirë përsëri të grumbullohemi. Konsiderojë që nuk duhet të ketë orë policore, por ata qytetarë që nuk respektojnë masat duhet të disiplinohen”, tha Zejd Rexhepi në emisionin “Enter”, në TV SHENJA.

Sa i përket xhamive ai tha se nuk beson se ka ndonjë vend ku më tepër i përkushtohet vëmendjes pastërtisë personale se sa xhamitë.