Zaimi: Pse Vuçiqët lodhen për katunde në veri, kur e kanë nën kontroll Shqipërinë

Shkruan: Arbër Zaimi

Akademia e Shkencave të Serbisë (SANU) së fundmi ka nxjerrë një publikim ku shpjegon se si, pavarësisht formës fillestare të Asociacionit, ai do të përdoret që hap pas hapi të ndajë etnikisht Kosovën dhe të rrisë projektin “Srpski Svet” (Bota Serbe).

Projekti “Srpski Svet” s’është gjë tjetër pos matrioshka e projektit “Ruski Mir”.
Por një gjë nuk e kuptoj. Pse lodhen kaq shumë këta Vuçiqët për të marrë nën kontroll ca katunde prej Kosovës, kur tashmë kanë marrë nën kontroll Shqipërinë?
A ngopeni ndonjëherë ju o vëllezër të Ramës?

* Huazuar nga facebook i z.Arbër Zaimi